صفحه اصلی
نهمین کنگره ملی آسیب‌شناسی خانواده و پنجمین جشنواره ملی خانواده‌پژوهی، 28 و 29 مهر ۱۴۰۰ برگزار می‌شود
  • 4683 بازدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  از دسامبر ۲۰۱۹ پاندمی کووید ۱۹ یکی از چالش‌برانگیزترین تهدیدها برای سلامت عمومی در سطح ملی و بین‌المللی شناخته شده است و حوزه خانواده یکی از حوزه های متأثر از این پدیده است. علاوه بر این، خانواده به عنوان بنیاد جامعه از مهم ترین نهادهای اجتماعی است که اگرچه با توجه به اهمیت مقوله تحکیم و تقویت آن، تحقیقات و مطالعات فراوانی درباره مسایل آن انجام شده است، اما تحقیقات یکپارچه‌نگر و چند‌بعدی در این زمینه نیازمند تعامل نزدیک محققان و تبادل یافته ‌های علمی در رشته های مختلف و مرتبط با خانواده است.

مطالعات ساختارها، فرایندها، رویکردهای آسیب‌شناختی و مداخله‌ای خاص خانواده ایرانی در کنار جنبه‌های ارتقا و توانمندسازی خانواده از جمله مقولاتی است که نیازمند توجه فراوان است. با اتخاذ چنین رویکردی به دنبال برگزاری هشت دوره کنگره آسیب‌‌شناسی خانواده و نیز چهار دوره جشنواره ملی خانواده‌‌پژوهی، پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی، قطب علمی آسیب‌‌شناسی و سلامت خانواده، با همکاری سایر مراکز علمی و اجرایی کشور نهمین کنگره ملی آسیب‌‌شناسی خانواده و پنجمین جشنواره خانواده‌پژوهی را سازماندهی و برگزار می‌نماید.

برای اطلاع از زمانبندی برنامه های کنگره بر روی لینک زیز کلیک کنید:

زمانبندی برنامه های کنگره

 

محورهای کنـگره:


چالش های خانواده در دوارن همه گیری کرونا:
            روابط همسران؛ روابط والدین و فرزندان، آموزش مجازی و تحصیل فرزندان؛ شغل و مسایل مربوط به دورکاری؛ ناپایداری اقتصادی خانواده و تحول در کسب و کار خانگی؛ حضانت، ملاقات و سکونت در منزل مشترک؛ تمکین، نشوز و نفقه؛ مسئولیت‌های مدنی و کیفری ناشی از انتقال بیماری؛ سوگ

شرایط اضطرار ناشی از همه‌گیری کووید ۱۹ و تأثیر آن بر حقوق خانواده
خانواده و سلامت (روانی، اجتماعی، جسمی و معنوی)
خانواده و فضای مجازی: تهدیدها و فرصت‌ها
خانواده و الگوهای نو پدید
خانواده و اعتیاد
تحکیم خانواده
خانواده و اقتصاد:
                        اقتصاد و تغییرات ساختاری خانواده

                        خانواده، جامعه‌پذیری اقتصادی و توسعه

وب‌سایت کنگره:

 http://familycong.fri.sbu.ac.ir

 

 

 

افزودن نظرات