-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 5 آوریل 21، 10:23
صفحه اصلی روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا 55060 بازدید print share توسط محققان دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت: روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا دکتر مینایی، عضو...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 7 فوریهٔ 25، 20:33
صفحه اصلی برگزاری موفقیتآمیز نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل 1813 بازدید print share نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط عهدیه قاسمی روی 30 نوامبر 25، 13:22
صفحه اصلی انتشار نخستین مرجع جامع «آبسنگهای مرجانی ایران» در انتشارات بینالمللی Springer 187 بازدید print share کتاب «آبسنگهای مرجانی ایران» تألیف دکتر محمدرضا شکری (عضو هیأت علمی گروه...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط عهدیه قاسمی روی 21 دسامبر 25، 8:41
صفحه اصلی انتشار مقاله پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی در مجله معتبر Current Protocols 105 بازدید print share مقاله علمی «آمادهسازی بافت کاهِ برنج برای تصویربرداری و تحلیل تکرارپذیر با میکروسکوپ...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی

