پیام تبریک معاون دانشجویی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

دکتر فارسی، معاون دانشجویی دانشگاه در پیامی شروع سال تحصیلی جدید را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

به نام خداوند جان های پاک و ضمیرهای روشن و آگاه .به نام او که اعلم و افضل است بر تمامی مخلوقات عالم.

مهر ماه آغاز فصل دانایی و اندیشیدن است، حلول فصل بارور شدن اندیشههای ناب و فکرهای بلند است. سرمنشا پرسه زدن در کوچه باغ‌های علم و دانش است و شروع رهسپار شدن به سوی لحظه‌های ناب و طلایی که اساتید اندیشه و گنجینههای محکم علم برای خیرمقدم به استقبال  دانشجویان و دانش‌پژوهان می‌روند. اگرچه بیماری در این عصر دامان همه را فرا گرفته اما به راستی و یقینا باب جدیدی برای دست یافتن به برترین دانش‌ها و رسیدن به والاترین جایگاه دانش باز خواهد شد. آغاز روزهای آموختن علم و دانش بر همه دانشگاهيان بويژه دانشجویان عزیز، پرشور و نخبه‌هاي علمي كشور گرامی و فرخنده باد.