به‌مناسبت روز جهانی صلح و هفته دفاع مقدس

نخستین جشنواره ملی شعر صلح برگزار می شود

«نخستین جشنواره ملی شعر صلح» با عنوان «روز سپید جهان» به‌مناسبت روز جهانی صلح و هفته دفاع مقدس، به همت مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح  دموکراسی یونسکو و با همکاری موسسه پژوهشی-انتشاراتی منشور صلح، شنبه سوم مهر 1400 برگزار می‌شود.

دکتر حسین میرمحمد صادقی؛ رئیس مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی یونسکو در دانشگاه شهید بهشتی؛ دکتر عرفان نظر آهاری، شاعر و داور نخستین جشنواره ملی شعر صلح، با موضوع: «آموزه های صلح در ادبیات فارسی برای زندگی امروز»؛ خانم مژگان دستوری، فعال صلح و مدیر موسسه پژوهشی-انتشاراتی منشور صلح، با موضوع: «صلح؛ از جنبش اجتماعی تا تولیدات فرهنگی» سخنرانان این جشنواره هستند.

این جشنواره با شعرخوانی داوران دکتر خدیجه حمیدیان شورمستی، دکتر اسماعیل امینی و دکتر همایون علیدوستی و جمعی از برگزیدگان نخستین جشنواره ملی شعر صلح 1400 همراه خواهد بود

«نخستین جشنواره ملی شعر صلح» شنبه، 3 مهر 1400، ساعت 17 الی 19 برگزار می شود.

​​​​​​​شرکت برای عموم علاقمندان آزاد است.

محل برگزاری: سامانه وبینارهای دانشگاه شهید بهشتی

لینک ورود به سامانه: https://sbu.ac.ir/web/webinar​​​​​​​