طی نشستـــی؛

راهكارهای اجرایی كردن تفاهم نامه با پژوهشکده بیمه بررسی شد

دکتر میر احمدی رئیس دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی با دکتر کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در جلسه مشترک مرکز مطالعات  اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی با پژوهشکده بیمه، در راستای اجرای بندهای تفاهم‌نامه منعقده بین دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی و پژوهشکده مذکور برگزار شد.

در این جلسه راهکارهای عملیاتی شدن بندهای تفاهم‌نامه فوق مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد گروه مطالعات اقتصادی، برنامه عملیاتی در حوزه‌های مختلف را تدوین و به پژوهشکده ارسال نماید.

همکاری و مشارکت در اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک؛ بهره‌گیری از استادان، متخصصان، کارشناسان و پژوهشگران طرفین جهت حضور در همایش‌های علمی، نشست‌های تخصصی و نظایر آن؛  فراهم آوردن امکان هدایت مشترک پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛  طراحی و برگزاری آزمونها ودورههای آموزشی عمومی و تخصصی؛ همکاری و مشارکت در برگزاری رویدادهای علمی؛ همکاری در زمینه انتشار کتب و مقالات علمی؛ همکاری در اجرای فرصت مطالعاتی و همچنین حمایت مادی و معنوی از راهاندازی رشتههای آموزشی مرتبط با بیمه در دانشکده اقتصاد و علوم‌سیاسی دانشگاه شهیدبهشتی از جمله محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه است.

در این جلسه، دکتر حسینزاده معاون پژوهشی دانشکده؛ دکتر حمزه معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه؛ دکتر تهامی‌پور  معاون آموزشی دانشکده؛ دکتر حضار مقدم مدیر امور پژوهشی پژوهشکده بیمه؛ دکتر صمصامی مدیر گروه اقتصاد و دکتر ایزدخواستی مدیر گروه مطالعات اقتصادی مرکز مطالعات  اقتصادی و سیاسی حضور داشتند.​​​​​​​