اطلاعیه شرایط و نحوه تمدید اسکان در خوابگاه

مدیریت خدمات  دانشجویی طی اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه تمدید اسکان در خوابگاه را اعلام کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

پیرو جلسه روز یکشنبه 15 شهریور 1400 نمایندگان محترم دانشجویان با معاونت دانشجویی، با توجه به درخواست تعدادی از دانشجویان مبنی بر عدم تخلیه خوابگاه علیرغم مشاهده و ابتلا ء تعدادی از دانشجویان در خوابگاه‌ها به کرونا، مقرر شد :

1-      دانشجویانی که برای نیمسال اول 1401-1400 واجد شرایط دریافت خوابگاه باشند طی ساعات اداری با مراجعه به مسئول خوابگاه مربوطه، تکمیل فرم درخواست و پذیرش مسئولیت های ناشی از ادامه سکونت در شرایط فعلی (تشدید شیوع کرونا) نسبت به تمدید سکونت خود اقدام نمایند.

2-      همانگونه که قبلا" در مورخ 3 شهریور 1400 طی اطلاعیه شماره یک اعلام شده بود دانشجویان فاقد شرایط دریافت خوابگاه در ترم بعد می بایست حداکثر تا 16 شهریور 1400 طی ساعات اداری با مراجعه به مسئول خوابگاه مربوطه نسبت به تخیله و تحویل اتاق و ملزومات اقدام نمایند .

3-      دانشجویان ساکن در خوابگاه که تاریخ دفاع آنان حداکثر تا پایان شهریورماه تعیین شده باشد همانند  دانشجویان بند 1 و ارائه تعهد تخلیه تا پایان شهریور طی ساعات اداری به مسئول خوابگاه مربوطه مراجعه نمایند.

نکته : شرایط و نحوه ارائه درخواست طی نیمسال اول 1401 - 1400 در وبسایت دانشگاه درج می باشد.