آیین‌نامه‌ها و فر‌م‌ها

​کلیه دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری که موضوع پایان‌نامه که آنها از تاریخ 88/8/25  به‌بعد تصویب می‌گردد در صورتی اجازه دفاع از پایان‌نامه را خواهند داشت که هر دو ماه (ویژه دانشجویان کارشناسی‌ارشد) و هر سه ماه (ویژه دانشجویان دکتری) گزارش پیشرفت پایان‌نامه خود را که به تائید استاد راهنما و اساتید مشاور (ویژه دانشجویان دکتری) رسیده است را به آموزش تحویل نمایند. و 2 نمره از کل نمره پایان‌نامه منوط به ارائه گزارشات می‌باشد.

خواهشمند است جهت دریافت فرم گزارش پیشرفت پایان‌نامه به سایت دانشگاه، دانشکده مدیریت، آموزش تحصیلات تکمیلی مراجعه نمایند.