صفحه اصلی
برنامه های متنوع معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی در هفته پژوهش
  • 602 بازدید

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به‌مناسبت «هفته پژوهش» مجموعه‌ای از برنامه‌ها و کارگاه‌های تخصصی را برگزار می‌کند.

دکتر حمیدی، معاون پژوهشی دانشگاه با اعلام خبر فوق افزود: امسال هفته پژوهش از ابتدای آذر ماه آغاز شده و برنامه‌های متنوعی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شده است. این برنامه‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند نیازها و علاقه‌مندی‌های مختلف جامعه دانشگاهی را پاسخگو باشند.

دکتر حمیدی با برشمردن برنامه‌های هفته پژوهش در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: از جمله برنامه‌های این هفته می‌توان به برگزاری نشست‌های صمیمی معاون پژوهشی با دانشجویان و اعضای هیأت علمی اشاره کرد. این نشست‌ها فرصتی مناسب برای تبادل نظر و بحث درباره چالش‌ها و فرصت‌های موجود در حوزه پژوهش و فناوری به شمار می‌روند. همچنین، روز باز پژوهشی برای دانش‌آموزان نیز به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این هفته در نظر گرفته شده است، که به آنها این امکان را می‌دهد تا با فضای پژوهشی دانشگاه آشنا شوند و با فعالیت‌های محققان جوان و اعضای هیأت علمی ارتباط برقرار کنند.

معاون پژوهشی تصریح کرد: برنامه «طوفان فکری» ویژه اعضای هیأت علمی، دانشجویان دکترا و پژوهشگران پسادکترا؛ یکی دیگر از بخش‌های مهم این هفته است که با هدف ایجاد بستر مناسب برای ایده‌پردازی و خلاقیت در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری برگزار می‌شود. این برنامه به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا ایده‌های جدید را مطرح کرده و به بحث و تبادل نظر بپردازند. همچنین، کارگاه‌های تخصصی مختلفی در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری نیز برگزار خواهد شد که به ارتقاء مهارت‌ها و دانش پژوهشگران و دانشجویان کمک می‌کند.

دکتر حمیدی ادامه داد: تشکیل جلسه هم‌اندیشی مراکز پژوهشی؛ برگزاری وبینارهای دانش‌افزایی پژوهشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛ وبینار دانش‌افزایی آشنایی با آیین‌نامه‌های پژوهشی ویژه کارشناسان پژوهشی و اعضای هیأت علمی؛ مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشگاه؛ کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش؛ پنل تخصصی پژوهش وزارت نیرو؛ نمایشگاه تخصصی هفته پژوهش از ۲۳ تا ۲۶ آذر و  همچنین پژوهش انجمن‌های علمی در واحدها ؛ برنامه های این هفته هستند. چگونه طرح پژوهشی ارتباط با صنعت تهیه کنیم؟ ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان دکترا؛ مدیریت پژوهش‌های بین‌المللی؛ سرقت علمی و سوء رفتارهای پژوهشی؛ کاربرد اتاق‌های فرار مجازی در پژوهش؛ کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش و همچنین کرسی‌های نظریه‌پردازی اصول و فرآیند مهم‌ترین کارگاه‌های در هفته پژوهش هستند.

ایشان، هدف از برگزاری برنامه های مذکور را ارتقاء سطح دانش و توانمندی‌های پژوهشی عنوان کرد و گفت: معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی امیدوار است که با برگزاری این برنامه‌ها، بتواند به ترویج فرهنگ پژوهش و نوآوری در دانشگاه و جامعه کمک کند و زمینه‌های همکاری‌های بین‌رشته‌ای و بین‌نسلی را فراهم آورد. این رویدادها نه تنها به غنی‌تر شدن محیط پژوهشی دانشگاه کمک می‌کنند، بلکه فرصت‌های جدیدی را برای دانشجویان و پژوهشگران جوان فراهم می‌آورند تا در مسیر تحقیق و توسعه گام بردارند. همچنین این برنامه‌ها با هدف ارتقاء سطح دانش و توانمندی‌های پژوهشی دانشگاهیان و ایجاد ارتباط موثر بین دانشگاه و صنعت طراحی شده است. امیدواریم برگزاری این رویدادها، فضای مناسب برای تبادل نظر و همکاری‌های پژوهشی فراهم آورد.

افزودن نظرات