صفحه اصلی
16 استاد دانشگاه شهید بهشتی در لیست پژوهشگران پراستناد علوم انسانی قرار گرفتند
  • 23397 بازدید

 

 16 عضو هیئت‌ علمی دانشگاه شهید بهشتی در شمار پژوهشگران ایرانی پراستناد در حوزه علوم انسانی و علوم اجتماعی قرار گرفتند.

بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم و فناوری جهان اسلام، ۳۳۳ پژوهشگر رشته‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۳۹۹-۱۳۹۰)؛ در بین پژوهشگران پر استناد ایران معرفی شده‌ اند

 این تحلیل با شناسایی فهرستی از پراستنادترین نویسندگان در هر حوزه با استفاده از روش ­های نرم‌افزاری آغاز می ‌شود. در مرحله بعد، ابهام زدایی و یکدست‌سازی این فهرست که منجر به شناسایی افراد متعدد با نام یکسان یا افراد یکسان با نام‌های متنوع می‌شود، انجام می‌­پذیرد. پژوهشگران در هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده‌اند، مرتب‌­سازی و سپس پژوهشگران پر استناد بر اساس حدود آستانه استنادی (Threshold) به عنوان نخبگان علمی گستره علوم انسانی و اجتماعی و هنر در نظر گرفته می­‌شوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استناد­های صورت گرفته به تولیدات علمی آن­ها است.

وی افزود: تعداد ۳۳۳ نفر پژوهشگر برتر در گستره علوم انسانی و اجتماعی و هنر توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) شناسایی و در ۱۶ حوزه  موضوعی علوم انسانی و اجتماعی و هنر دسته‌بندی شده‌اند. قابل ذکر است، برخی از پژوهشگران در چندین حوزه  موضوعی امتیاز لازم را کسب می‌کنند که به صورت جداگانه در حوزه چند رشته‌­ای قرار داده شده‌اند.

بر این اساس، حدود ۱۶ درصد این پژوهشگران متعلق به حوزه چند رشته‌ ای هستند. بعد از حوزه چند رشته‌ای، پژوهشگران حوزه کسب و کار، مدیریت و حسابداری قرار دارند (حدود ۱۲ درصد). حوزه‌های موضوعی علوم اجتماعی و علوم تربیتی هر کدام حدود ۷ درصد از پژوهشگران را به خود اختصاص داده‌­اند و در رتبه سوم قرار دارند. مابقی پژوهشگران مربوط به ۱۳ حوزه موضوعی سایر، جامعه‌شناسی و علوم سیاسی، روانشناسی، علوم اقتصادی، زبان و زبان‌شناسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم تاریخی، زبان و ادبیات‌ها، حقوق، فلسفه، علوم جغرافیایی، علم اطلاعات و دانش‌شناسی و هنر و معماری هستند.


 

 

افزودن نظرات