صفحه اصلی
رونمایی از تولید غذای زنبور عسل (خمیر شیرین) توسط پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی
سومین آیین گرامیداشت روز جهانی زنبورعسل با رویکرد
معرفی اهمیت زنبورعسل به جوانان برگزار میشود.
در این مراسم که از ساعت ۹ تا ۱۳ صبح دوشنبه ۳۱ اردیبهشت با همکاری معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه شهید بهشتی تهران و حمایت معنوی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از سرمایهگذاری بخش کشاورزی، مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور و سازمان دامپزشکی کشور و همچنین حمایت مالی شرکتهای آماده لذیذ - کوپابی- پروبی- زرنام و کُرپا توسط اتحادیه سراسری زنبورداران ایران و صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور در محل پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میگردد، از خمیر شیرین بهعنوان غذای زنبور عسل، ساخت تیم تحقیقاتی این پژوهشکده رونمایی خواهد شد.