صفحه اصلی
پخش خبر دستاوردهای مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی از اخبارسراسری و رادیو سراسری
  • 100 بازدید

دستاوردهای مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی روز پنج شنبه 10 خرداد 1403 از اخبار سراسری ساعت 14 شبکه یک سیما و نیز شبکه خبر و نیز رادیو پیام ساعت 13 پخش شد. در این گزارش خبری دستاوردهای جدید این مرکز شامل اختراعات، همکاری های بین المللی و نیز محصولات جدید مورد تشریح قرار گرفت. آقای دکتر احمدرضا محرابیان مدیر مرکز پژوهشی به تشریح محصولات جدید شامل عسل رتبه دارویی و گرده گل دارای شناسنامه پرداختند. عسل رتبه دارویی برای اولین بار براساس مستندات آزمایشگاهی پیشرفته و نیز مطالعات کارآزمایی بالینی برای درمان زخم غربالگری در این مرکز تولید شده است. به علاوه در در مرحله آزمایشی برای بیماری های فیزیولوژیک و عفونی مانند عفونت های دهانی، تنفسی و پوستی است. خانم دکتر صنیعی همکار متخصص میکروبیولوژی پزشکی مرکز نیز با تشریح اهمیت فرآورده های زنبور عسل در عفونت های مقاوم به درمان درباره فرایند پیش کلینیکی و کلینیکی فرآورده های زنبور عسل توضیحاتی ارائه دادند. خانم نرجس رضا زاده دانشجوی دکتری زیست شنای گرایش سیستماتیک اکولوژی گیاهی درباره فرایند تولید، مولفه های اکولوژیکی موثر و تاثیرات درمانی ژل رویال به ارائه توضیح پرداختند.  

دانلود فایل
افزودن نظرات