صفحه اصلی
مشارکت مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی در دومین رویداد زنبور عسل و صنایع وابسته در محل انیستیتو تغذیه کشور
  • 152 بازدید

در این رویداد آقای دکتر احمدرضا محرابیان سرپرست مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان آرمان شهدآریان به ارائه سخنرانی با موضوع "عسل رتبه دارویی، اصالت سنجی، منشاء گیاهی و رتبه بندی " پرداختند. در این رویداد مذاکره درباره همکاری های مشترک در حوزه مطالعات کارآزمایی بالینی فرآورده های زنبور عسل، رتبه بندی و تجاری سازی مرکز پژوهشی فراورده های زنبور عسل با تعدادی از موسسات و محققان این حوزه انجام شد. لازم به ذکر است مرکزپژوهشی فرآورده های زنبور عسل به عنوان تنها مرکز دارای مجوز پژوهشی در دانشگاه شهید بهشتی در حوزه فرآورده های زنبور عسل برای اولین با رویکردی جامع و نوین با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، عسل رتبه دارویی را جهت تولید فرآورده های درمانی غربالگری و شناسایی کرده که به عنوان اختراع ثبت شده است.   

افزودن نظرات