مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل طی مذاکره و ارسال نامه همکاری به سازمان های مختلف کشور مانند سازمان غذا، دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی، انیستیتو تغذیه کشور، شرکت های خصوصی، اتحادیه های زنبورداری کل کشور، مراکز پژوهشی حوزه درمان، انجمن های علمی کشور و همه ذینفعان حوزه تولید، اصالت سنجی، حوزه های درمانی و تجاری سازی فرآورده های زنبور عسل جهت عضویت وابسته دعوت به همکاری می کند. دکتر احمدرضا محرابیان سرپرست مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل اضافه کرد این مرکز به عنوان تنها مرکز پژوهشی رسمی جامع در دانشگاه شهید بهشتی و کشور درحوزه مدیریت اکولوژیک تولید فرآورده های زنبور عسل، آزمون های اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی و سلامت فرآورده های زنبورعسل تا مطالعات فارماکولوژی، پیش بالینی و بالینی فرآورده های زنبور عسل، تجاری سازی، صدور گواهینامه های اصالت و آموزش و فرهنگ سازی فرآورده های زنبورعسل با 10 عضو هیات علمی پیوسته وبیش از 70 عضو هیات علمی و محقق برجسته کشور در حوزه فرآوردههای زنبور عسل فعالیت می کند.
تماس با مرکز : دکتر احمدرضا محرابیان، عضو هیات علمی، دانشیار و سرپرست مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
وب سایت مرکز پژوهشی: https://fbs.sbu.ac.ir/fa/zanboreasal
همراه:09123447544، ایمیل: mehrabian.pe@gmail.com
صفحه اصلی
فراخوان مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی جهت همکاری با سازمانهای دولتی، شرکت های خصوصی و محققان حوزه های فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل در کشور