اولین سمپوزیوم ملی فرآورده های غذایی زنبور عسل توسط مرکز پژوهشی فرآورده های زنبورعسل دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود. دکتر احمدرضا محرابیان دبیر علمی سمپوزیوم و سرپرست مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل درباره این سمپوزیوم توضیحاتی ارائه دادند. این سمپوزیوم تخصصی برای اولین بار با تمرکز بر فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل حوزه های متنوع از بوم شناسی تولید، اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی، رتبه بندی، مطالعات کارآزمایی بالینی، فارماکولوژی، زیست فناوری و تجاری سازی مهرماه 1403 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. این سمپوزیوم که توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی تایید شده با همکاری انجمن تغذیه ایران انجام می شود. اعضاء کمیته علمی شامل محققان متنوع مرتبط با حوزه فرآورده های زنبور عسل شامل میکروبیولوژی، گیاه شناسی، فیتوشیمی، گرده شناسی، سم شناسی، داروسازی، هوش مصنوعی، آمار و بیواینفورماتیک، بیوفیزیک، پزشکی، زیست فناوری، ژنتیک مولکولی، تغذیه، صنایع غذایی، زنبورداری، استاندارد نویسی و تدوین دستورالعمل های نظارتی، تجاری سازی هستند. برگزاری کارگاههای علمی و نشست های تخصصی متخصصان حوزه های مرتبط جهت تحلیل چالش ها و توانمندی های این حوزه انجام خواهد شد. نمایشگاه جانبی نیز شامل همه شرکت ها، سازمان ها و مراکز حوزه های غذایی، دارویی و تجاری سازی فرآورده های زنبور عسل برگزار می گردد.
صفحه اصلی
برگزاری اولین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی