صفحه اصلی
استاندارد "ارزیابی حسی عسل-واژه نامه" با همکاری جناب آقای دکتر محرابیان تدوین و به چاپ رسید
استاندارد "ارزیابی حسی عسل -واژه نامه" با همکاری دکتر احمدرضا محرابیان سرپرست مرکزپژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی تدوین شده و به چاپ رسید. این استاندارد برای بررسی و تعریف واژگان و اصلاحات مورد استفاده در ارزیابی حسی عسل مورد استفاده قرار می گیرد از آنجا که عسل از نظر تغذیه ای، سلامت، دارویی و اقتصادی دارای ارزش و اهمیت بالایی است و با توجه به قیمت انواع بکر و فرابکر آن تقلبات زیادی در آن انجام میشود یکی از راههای شناخت تقلبات، ارزیابی حسی و آموزش آن به مصرف کنندگان است.
دانلود فایل