به مناسبت هفته پژوهش و برای اولین بار؛
در سلسله برنامههای باشگاه انرژی و مرکز پژوهشی انرژی دانشگاه شهید بهشتی، نمایشگاه گام به گام تا درک مهندسی با هدف تبیبن رژیم گذرا تا رژیم ماندگار جریان پژوهش در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور این دانشگاه برگزار شد.
دکتر رقیه گوگ ساز قوچانی دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی در آیین برگزاری این نمایشگاه بر لزوم بهکارگیری روشهای نوین آموزشی در راستای بهبود وضعیت یادگیری دانشجویان تاکید کرد.
وی در سخنرانی خود مهارتآفرینی را از نتایج آموزش با شیوههای نوین برشمرد و دلیل آن را گسترش نگرش مهندسی و تقویت توانمندیهای دانشجو در ابعاد مختلف به همراه بهرهمندی از آن در تعامل سازنده با محیط اطراف است.
همچنین دکتر اصلان غلامی استادیار دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی در این آیین از تاثیر روشهای نوین آموزشی در درگیرکردن حواس مختلف دانشجویان و تاکید مقالات آموزش مهندسی بر این اصل اشاره کرد.
در این نمایشگاه یک روزه که مورد بازدید دکتر زندی سرپرست پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور و برخی دیگر از اعضای هیات علمی قرار گرفت، دانشجویان پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور در کارگاههای مختلف نمایشگاه که شامل روشهای آموزش مهندسی و دستسازههای مرتبط بود شرکت کردند.
گفتنی است، نمایشگاه گام به گام تا درک مهندسی در محورهای از تصویر تا درک مهندسی، از شعر و ادب تا درک مهندسی، از فرهنگ تا درک مهندسی، از اخلاق تا درک مهندسی، از خود تا درک مهندسی، از زندگی تا درک مهندسی، از مهر تا درک مهندسی، از ارزش تا درک مهندسی، از مهارت زندگی تا درک مهندسی، از داستانپردازی تا درک مهندسی، گام به گام تا درک مهندسی و من و فکرهای مهندسی: گام به گام از آشنایی تا ماندگاری طراحی شده است. همچنین لازم به ذکر است، پیش از این در برنامههای جداگانه دانشجویان رشته مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر دستسازههای خود مربوط به درسهای مختلف را به نمایش گذاشتهبودند که آثار برگزیده آن برنامهها برای اولین بار در این آیین، در نمایشگاه روشهای آموزش مهندسی در ساختمان جابربن حیان پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی، به نمایش درآمدند.