با ارئه سخنرانی های تخصصی،

رویداد یک روزه "IMSAT Research Day 2023" برگزار شد

27455 Views

به مناسبت هفته پژوهش، رویداد یک روزه "IMSAT Research Day 2023" در پژوهشکده علوم و فناوری‌های پزشکی  چهارشنبه 29 آذر 1402  با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از پژوهشگران و دانشجویان برگزار شد.

 

در این رویداد که با هدف معرفی دستاوردها و پیشرفت‌های اخیر در زمینه‌های علوم مغز و شناخت، هوش مصنوعی در پزشکی، پردازش تصاویر پزشکی، پزشکی از راه دور و فناوری‌های نوین تشخیص در پزشکی برگزار شد، فرصت مناسبی جهت آشنایی، تعامل اطلاعات و گفتگو بین استادان برجسته‌ و دانشجویان و  شرکت‌کنندگان فراهم شد.

در بخش اول برنامه، دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده در یک سال اخیر توسط شیما اسدی، نعیم اسلامیه، محدثه زمانی، مصطفی فخری، رضا محمدی، سید عرفان محمدی، فاطمه محمدی، نیکو مشایخ، سما نعمتی، پگاه هادی دانشجویان پژوهشکده در قالب ارایه پوستر و با داوری دکتر رضا قادری، دانشیار دانشکده مهندسی برق، دکتر احمد محمودی ازناوه، استادیار پژوهشکده فضای مجازی، دکتر حمیدرضا مهدیانی، دانشیار دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر در محل پژوهشکده انجام شد. در این بخش  سه نفر از دانشجویان برای ارایه پوستر برترتقدیر شد.

در بخش دوم برنامه که در تالار مولوی برگزار شد، دکتر مجتبی زارعی، بنیانگذار پژوهشکده علوم و فناوریهای پزشکی در سخنانی توضیحاتی درخصوص اهمیت پژوهش به عنوان یک فرهنگ در تمامی عرصه‏های زندگی ارائه داد. سپس سخنرانان کلیدی به ارایه سخنرانی خود پرداختند.

دکتر سمن نورزادهريال مدیر پروژه علوم داده در شرکت SURGAR فرانسه با عنوان سخنرانی: واقعیت افزوده در عمل جراحی؛  دکتر جواد حسنی، هم‌بنیانگذار شرکت پارسیس (سامانه‌ جراحی هوشمند پارسه) با سخنرانی «داستان یک فعالیت علمی و عملی در حوزه جراحی مغز و اعصاب»؛ دکتر علیرضا طاهری، عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، مقام اول مسابقات با طرح تی-دیسلکیا و آزمایشگاه ربات‌های اجتماعی و شناختی با عنوان سخنرانی با عنوان «معرفی انواع ربات های اجتماعی و شناختی و کاربرد آن‏ها» سخنراان اصلی این نشست بودند.

دیگر سخنران این نشست دکتر محمد عبدالاحد، عضو هیات علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه تهران، رئیس پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان، داور بین‌المللی حمایت از فناوران سوئیس، برنده جایزه بین‌المللی مصطفی، به معرفی «دستگاه CDP در تشخیص آنی سرطان پستان» پرداخت.

دکتر سید محمدرضا آقامیری، رئیس دانشگاه و رئیس پژوهشکده علوم و فناوری‏های پزشکی در سخنرانی خود ضمن تشویق دانشجویان به تحقیق و پژوهش مستمر، بر ضرورت ارتباط بین علوم مهندسی و علوم پزشکی برای خلق ایده‏های نو و تکلنولوژی‏های جدید تاکید کرد.